Kristian Svendsen Bitcoin Trader anmeldelser 2021 – svindel eller legitim?

Ny ‘informasjon’ bankfolk og de er redde!

Hardt arbeidende briter roper, “Tusen takk!” da de fleste av dem henter skjekker på kr 73,005… kr 95,430… og til og med eksepsjonell kr 7.64 million.

Laura Pressly Tom Sherman

Oppsummering:

  • En bank person lekker kritisk informasjon som kan påvirke alle britiske sparere…
  • En offisiell revisjon viser at helt vanlige briter kan hente ut skjekker for kr 73,005… kr 95,430… og til og med helt utrolige kr 7.64 million…
  • „Skeptisk?” Det er vi også. Men våres – skjokkerende – uavhengige undersøkelsesresultater vil kanskje overraske deg…
  • Det kommer flere og flere historier på Facebook, fra helt vanlige mennesker som har fått kr 2500 til å bli små formuer nesten over natten.

HEtter at han hørte denne viktige beskjeden, betalte Kristian Svendsen ned hele boliglånet sitt på et par uker.

Det kommer flere og flere historier på Facebook, fra helt vanlige mennesker som har fått kr 2500 til å bli små formuer nesten over natten.

HEtter at han hørte denne viktige beskjeden, betalte Kristian Svendsen ned hele boliglånet sitt på et par uker.

Kristian etter at de betalte huslånet på 2 millioner i kontanter.
Bilde av John Reese

Den siste måten for “små folket” til å bli rike

Du har mest sannsynlig hørt om Bitcoin og Cryptocurrency i nyhetene, men her er hva media IKKE rapporterer…

De siste 3 månende har de som jobber i banker i all hemmelighet overført massevis av millioner pund – til et hemmelig handelssystem for å generere en stigning som man aldri har sett før for rundt kr 600 milliarder per år.

I dag avslører en resektert informant høyt oppe på virksomhetsstigen, denne konfidensielle informasjonen for aller første gang.

Informere fra parlamentet bekrefter de lekkede fakta. En offisiell finansiell revisjon viser at alle britiske passholdere kan ta en del i dette og kan få en avkastning på 96%, 285% eller til og med 2.546% med bare et museklikke.

Men her er den utrolige delen av det, det er helt gratis og lovelig å bruke! En bruker må kun sette inn det første depositumet på plattformen og den automatisk handelsalgoritmen gjør resten av jobben. Det er ikke nødvendig å lære om investering siden det ikke har noe å gjøre med gull, sølv, aksjer, obligasjoner eller meninger.

Bankfolkene hadde en plan om å holde dette for seg selv – men nå vet alle om det.

Det heter etter all sannsylighet “The Bitcoin Trader,” for å kunne starte trenger du bare å åpne en konto med en digital mynt – for eksempel Bitcoin eller Eitherium – deretter la algoritmen gjøre all jobben.

Det utnytter svakheten på markedet, så det er så og si ingen risiko involvert.

Ubestridelig bevis beviser denne teknologien, som også fortjener når Bitcoin eller annen Cryptocurrency er på en nedadgående trend, vil flere millinærer om en annen mulighet siden oppdagelsen av elektrisitet og internett.

„Høres det for godt til å være sant ut?” Det var hva Oxford lokal, Ethan Ward, mente først også, men i dagens ‘ingen betaling’ interesse har ikke verden mye å tape.

Ethan innrømmer, „Jeg var lei av å ha andre til å fortelle meg hva jeg skulle gjøre, når og hvordan, jeg ville være min egen sjef, derfor tok jeg en sjangse.”

Dette er hvordan Ethan Ward beskriver valget han tok som forandret livet hans.

„For å være helt ærlig, så var jeg veldig skeptisk helt frem til de fortalte meg via telefon hva jeg skulle gjøre. Det var akkurat hva jeg lette etter. Ingen trening. Ingen forpliktelser- Noe helt annet en noen har solgt meg tidligee. Faktisk var det så ulikt noe annet jeg har sett i hele mitt liv.”

„Tro det eller ei, jeg tjenete kr 50,561 på en uke nylig…og har nå tjent kr 90,543 med kun et depositum på kr 3000…”

Ethan tjente kr 55,610 etter en uke etter han godtok denne telefonsamtalen.
Bilde av Jonathan Henriks

Betyr dette at alle har muligheten til å tjene store penger med Bitcoin Trader? Med alle de ubestridelige bevisene våres team av anerkjente journalister fant det enstemmige svaret„ja”. Men i lyset av „falske nyheter” og „internett svindler” har vi valgt å gå litt lengere; Vi har prøvd Bitcoin Trader selv!

Hvor enkelt er det å tjene penger med Bitcoin Trader?

For å kunne teste systemmet bedre bestemte vi oss for å finne en frivillig. Heldigvis var ikke dette vanskelig, det var mange og plukke fra, vi plukket ut en mann med navnet Stephen Walker til å teste det for oss. Denne salgsassistenten fra Manchester var fornøyd med sin gjennomsnittlige inntekt på kr 21.500 per mnd men ønsker ikke å takke nei til ekstra inntekt på så og si autopilot. På grunn av hans mangelende kunnskap om investering, dtamaskiner eller noe annet relatert til Bitcoin var han perfekt.

„Etter jeg fikk nettadressen til Bitcoin Trader siden tok det meg rundt 2 minutter å opprette en gratis konto med e-postadresse og telefonnummer…”

„Jeg ble veldig imponert over hvor enkel siden var, og kunne med engang se hvordan jeg kunne tjene en formue uten mye styr. Innen 2 timer mottok jeg en telefonsamtale fra en profesjonell rådgiver som bekreftet kontoen min og besvarte alle mine spørsmål på en enkel, ikke teknisk måte…”

„Da jeg var sikker på at dette ville fungere, bestemte jeg meg for å aktivere kontoen min ved å sette inn et depositum på kr 2500. Jeg viste at om jeg ønsket kunne jeg sette inn mer penger senere…”

„Etter jeg satt inn innskudded så jeg raskt at Bitcoin Trader tjente penger på å kjøpe både mens prisen gikk opp og ned, ette er kjent som korttids salg. Jeg har nettopp åpnet kontoen så jeg tenkte å la maskinen gjøre jobben for meg…”

Det tok maskinen 20 timer til å tjene kr 801.90, noe som imponerte meg. Jeg har aldri før kjøpt Bitcoin eller invistert i hele mitt liv, enda her var jeg i stand til å generere fortjeneste….”

„Jeg brukte ca 10 minutter per dag for å skjekke resultatet og etter 5 dager hadde plattformen tjent utrolige kr 6300. Det er hele 252% av innskudded jeg satt inn…”

„7 dager etter innskudded mitt hadde min fortjeneste steget opp til kr 22,300. Nå begynte jeg å tenke på alle tingene jeg kunne bruke disse pengene på, dette var mer enn jeg tjente gjennom arbeidet mitt og jeg hadde brukt mindre enn 30 minutter på å skjekke plattformen…”

„Jeg bestemte meg for å holde kontoen aktiv i 15 dager for å kunne se hvor høyt jeg kom. Til slutt viste kontoen min kr 73,801.00, men hadde en negativ på -kr 795.10 handel. Jeg så igjennom handelsloggene ine og oppdaget at ikke alle handlene var lønnsomme noen tapte du faktisk penger på…”

„Plattformen er ikke magisk, og Bitcoin gikk nedover de siste dagene, men systemet har fortjeneste også på nedadgående trend over 70% av mine handler tjente meg penger! Resultatet mitt ble kr 73,005.90! Med et innskudd på bare kr 2500… ”

Hvordan kan du vite om “Bitcoin Trader” er noe for deg? Vel, det er ikke mulig. Vår forskning er helt uavhengig og objektiv. Det koster ingenting å opprette en konto, samt det er risiko fritt. Så om du har litt sparepenger du kan bruke har du en moralsk forpliktelse til famielen din – for din egen velvære og for dine fremtidige generasjoner – til å iallfall teste det.

OPPDATERING –

Etter tusenvis av forespørslere fra våre lesere, instruerte lederdirektøren vår sikkerhetsgruppe til å finne tilgang til “The Bitcoin Trader.”

Normalt tillater ikke reglene våre å gi noen eksterne linker, men fordi etterspørselen er enorm gjør vi et unnntak.

Det kan tenkes du er litt tilbakeholden på å opprette din gratise konto. Men det er ingenting å bekymre seg for. Det forplikter deg ikke til noenting, det er ingenting å kjøpe og du bestemmer helt selv om du ønsker å foreta et innskudd eller ikke. Men husk, om du ikke gjør noe får du ikke noe heller.

Her er de 3 trinnene for å starte:

Trinn 1: Skriv inn din informasjon for å opprette din gratise konto.

Trinn 2: Når du føler for det kan du sette inn kr 2500 eller mer.
Du kan maksimalt sette inn kr 2.500.000.

Trinn 3: Ta ut fortjenesten din når du selv ønsker.

Trykk på denne linken for å se om kontoen din fremdeles er aktiv.
Dette er IKKE tilgjengelig noen andre steder.

error: Content is protected !!