Nikkie Plessen Bitcoin Prime ervaringen 2021 – oplichting of legitiem?

SPECIALE BERICHTGEVING: De grootste deal in de geschiedenis van Dragons’ Den: rijk worden in maar 7 dagen! (Echt waar)

De beste kans ooit voor gewone en hardwerkende mensen om wat extra geld te verdienen

Twee studievrienden gaven tijdens een uitzending van het populaire tv-programma Dragon’s Den van de omroep WNL een presentatie over hun idee voor een geautomatiseerd platform om in bitcoins te handelen, dat Bitcoin Prime heet. Het idee was simpel: gewone mensen de kans geven om van de enorme populariteit van bitcoins te profiteren. Dit platform geeft iedereen de kans om in bitcoins te handelen, zelfs als mensen geen technische achtergrond en geen enkele ervaring met beleggen hebben.

Een gebruiker hoeft op het platform alleen maar een eerste storting te doen. Dit is meestal een bedrag van € 300 of meer. Vervolgens gaat het geautomatiseerde handelsalgoritme aan het werk. Door een combinatie van data en machinaal leren te gebruiken, detecteert het algoritme de perfecte momenten om bitcoins te kopen als de waarde laag is en te verkopen als de waarde hoog is, waardoor gebruikers maximale winsten behalen.

Het plan van de ondernemers is om geld met hun platform te verdienen door slechts een kleine commissie in rekening te brengen over de winst die gebruikers maken. Ze vroegen de dragons om een investering van € 200.000 voor een aandeel van 25% in het bedrijf en schatten de waarde van het bedrijf op € 800.000.

Om de kracht van het platform van hun bedrijf te tonen, hebben de ondernemers tijdens de live-uitzending van het programma € 300 door Nikkie Plessen laten storten.

Nikkie Plessen nadat ze met behulp van Bitcoin Prime haar allereerste bitcoin heeft gekocht (afbeelding: WNL)

“Ik had gehoord over bitcoins en de enorme hoeveelheid geld die ermee kan worden verdiend, maar ik had nog nooit bitcoins gekocht. Ik had geen idee hoe ik moest beginnen. Dit was heel eenvoudig. Ik kon gewoon mijn creditcard gebruiken om geld te storten en het platform koopt de bitcoins voor mij.” – Nikkie Plessen.

Nadat ze haar eerste storting van € 300 had gedaan, ging het handelsplatform aan het werk door bitcoins te kopen als de waarde laag was en te verkopen als de waarde hoog was. Binnen drie minuten was het bedrag waar ze mee was begonnen naar een saldo van € 353,18 gestegen. Dat is een winst van € 103,18.

De dragons konden niet wachten om in dit bedrijf te investeren (afbeelding: WNL)

Alle dragons waren meteen onder de indruk van hoe eenvoudig het was om geld te verdienen. Het platform voert alle handelsactiviteiten automatisch uit en er kunnen veel verschillende kansen worden benut, omdat de prijs van bitcoins behoorlijk volatiel is.

“Bitcoins zijn momenteel enorm populair en dit is niet persoonlijk bedoeld, maar als zelfs iemand als Nikkie er geld mee kan verdienen, dan wil ik zeker in dit platform investeren. Ik wil absoluut een aandeel in dit bedrijf. Ik ga een enorm bod doen van € 800.000 voor een aandeel van 25% in het bedrijf,” zei Won Yip.

Nog voordat de ondernemers de kans kregen om op Wons bod te reageren, zei Nikkie met een glimlach op haar gezicht: “In slechts acht minuten is mijn saldo naar € 438,42 gestegen.”

Op dat moment wilden alle vijf de dragons investeren, maar Pieter Schoen en Won Yip begonnen tegen elkaar op te bieden. Pieter deed met € 950.000 voor een aandeel van 25% een hoger bod dan Won. Vervolgens reageerde Won met een nieuw bod van € 1,2 miljoen voor een aandeel van slechts 20%, waardoor het bedrijf op een waarde van € 6 miljoen werd geschat.

Na een kort overleg werd het aanbod snel door de ondernemers geaccepteerd, waardoor de grootste deal in de geschiedenis van Dragon’s Den werd gesloten.

We hebben besloten om Bitcoin Prime te testen om erachter te komen of het echt mogelijk is om geld met het platform te verdienen.

Dit zijn onze bevindingen: we kwamen er al snel achter dat het platform een commissie van 2% in rekening brengt over de winst die een gebruiker maakt en dat er een minimale storting van € 300 is vereist om te beginnen. Dat bedrag is de eerste belegging, die door de handelssoftware wordt gebruikt om te handelen.

Verder zijn we erachter gekomen dat Bitcoin Prime winst maakt door te kopen wanneer de prijs stijgt en wanneer de prijs daalt. Dit staat bekend als ‘short selling’ en het platform zorgt ervoor dat deze transacties automatisch worden uitgevoerd.

MIJN RESULTATEN MET BITCOIN PRIME NA ZEVEN DAGEN:

Ik heb besloten om me voor een account bij Bitcoin Prime aan te melden, de eerste storting van € 300 te doen en mijn account te activeren. Tijdens de uitzending maakte Nikkie in drie minuten € 103 winst, maar in mijn geval duurde dit veel langer. Hoewel het platform er 20 uur over deed om € 80,19 winst te maken, vond ik dit nog steeds zeer indrukwekkend! Ik had nog nooit bitcoins gekocht of een handelstransactie uitgevoerd en toch kon ik met dit platform winst maken.

Elke dag heb ik ongeveer vijf minuten aan het controleren van mijn resultaten besteed en nadat het platform vijf dagen lang transacties had uitgevoerd, was mijn saldo naar een enorm totaalbedrag van € 630 gestegen. Dat is een stijging van 252% ten opzichte van mijn eerste storting. Ik begon echt in dit platform te geloven.

Na zeven dagen was het bedrag dat ik als eerste belegging had gestort naar een saldo van € 1930 gestegen. Op dat moment had ik enorm veel ideeën over wat ik allemaal met het geld zou kunnen doen. Dit bedrag is hoger dan mijn weeksalaris en ik had slechts 30 minuten aan het controleren van de resultaten op het platform besteed.

Ik besloot mijn account in totaal 30 dagen actief te houden omdat ik erachter wilde komen tot welk bedrag mijn saldo zou kunnen stijgen. Het hoogste saldo op mijn account was € 7380,10, maar ik zag ook een transactie die een verlies van € 79,51 had opgeleverd. Toen ik het overzicht met uitgevoerde transacties opende, zag ik dat niet elke transactie winstgevend is en dat sommige transacties verlies opleveren.

Het platform kan geen wonderen verrichten, maar 70% van mijn transacties hadden winst opgeleverd. Het resultaat was dat ik met mijn eerste storting van € 300 uiteindelijk € 7300,59 had verdiend. Ik had minder dan 30 minuten per week aan het controleren van de resultaten besteed en ik had geen enkele technische achtergrond of eerdere ervaring met beleggen.

Op de onderstaande schermafbeelding is te zien dat ik heb besloten om de functie ‘saldo opnemen’ te gebruiken en € 7300,59 van mijn account te laten uitbetalen.

Op deze manier heb ik eenvoudig geld van mijn Bitcoin Prime-account opgenomen (afbeelding: WNL)

Uiteindelijk heb ik met het gebruik van Bitcoin Prime € 7300,59 verdiend. Ik heb besloten om mijn saldo te laten uitbetalen en het geld voor een vakantie in het buitenland te gebruiken. Als ik terug ben ga ik het geld dat ik aan mijn vakantie overhoud zeker opnieuw met behulp van Bitcoin Prime beleggen. Misschien ga ik zelfs mijn baan opzeggen!

De dragons vinden Bitcoin Prime HELEMAAL GEWELDIG

“De investering in Bitcoin Prime is de beste die ik ooit heb gedaan! Het bedrijf is alleen al dit jaar met meer dan 2400% gegroeid. Ik gebruik het platform ook zelf en heb mijn winst uit het handelen in bitcoins met 320% zien stijgen door automatisch transacties te laten uitvoeren.” – Won Yip

“Ik heb niet in Bitcoin Prime kunnen investeren omdat de ondernemers hebben besloten om het bod van Won Yip te accepteren, maar als gebruiker van het platform heb ik enorm veel winst gemaakt! Hiermee heb ik een rendement van 630% behaald en dit is de grootste winst die ik heb gemaakt met een idee dat tijdens een uitzending van Dragon’s Den is gepresenteerd.” – Pieter Schoen

“Drie maanden geleden had ik alleen nog maar van bitcoins gehoord, maar ik ben inmiddels een expert op het gebied van bitcoins geworden. Ik zou willen dat ik een hoger bod had gedaan om in het bedrijf te investeren, maar ik ben erg blij dat ik heb besloten om het platform te gaan gebruiken.” – Shawn Harris

“Ik heb tijdens de live-uitzending € 300 gestort en ik ben nog steeds geschokt omdat ik na slechts drie minuten € 103 winst had gemaakt. Dat is het hoogste en snelste rendement dat ik ooit binnen drie minuten heb behaald. Dit platform werkt echt.”– Nikkie Plessen

“Voor mij heeft Bitcoin Prime voor een revolutie gezorgd als het om beleggen gaat. Ik heb de aandelen die ik in mijn normale portefeuille had bijna allemaal verkocht om me op het handelen in bitcoins te richten. Door Bitcoin Prime te gebruiken is het mogelijk om sneller, eenvoudiger en zonder enige kennis van bitcoins of ervaring met beleggen meer geld verdienen.”– Michel Perridon

PROBEER BITCOIN PRIME ZELF:

Op dit moment biedt Bitcoin Prime onze lezers de kans om het platform uit te proberen door een minimale eerste storting van slechts € 300 te doen. Dit bedrag kan op elk moment worden opgenomen.

Omdat het handelsplatform enorm snel populairder wordt, kan het bedrag voor deze eerste minimale storting stijgen!

Het is cruciaal om u meteen voor Bitcoin Prime aan te melden omdat we niet weten hoeveel nieuwe gebruikers er nog zullen worden geaccepteerd.

U kunt geld op uw account storten met behulp van een creditcard of bankoverschrijving.

U kunt in drie stappen beginnen:

1. Meld u aan voor een gratis account
2. Stort het minimale bedrag van € 300
3. Laat uw winst uitbetalen

Opmerking: U kunt uw winst of de eerste storting op ELK moment laten uitbetalen door op het platform de knop ‘opnemen’ te gebruiken

Stap 1: voer uw gegevens in om u voor een gratis account aan te melden

Stap 2: beleg in eerste instantie minimaal € 300

Stap 3: laat uw winst uitbetalen (of gebruik uw saldo om opnieuw te beleggen en meer winst te maken!)

error: Content is protected !!